lauantai 28. tammikuuta 2012

Miesten alushousupukeutuminen

Olen mielessäni kierrellyt miesten alushousuista bloggaamista kuin kissa kuumaa puuroa ja nyt on sen aika. Miesten pukeutuminen saa mielestäni mielellään olla monipuolista, mutta alusasujen suhteen olen tietyssä mielessä äärimmäisen jyrkkä: vain tiukkalahkeiset bokserit ovat hyväksyttäviä (ei kuitenkaan niin tiukkalahkeiset että jalat muuttuvat violeteiksi verenkierron vähäisyydestä johtuen). Tiukkalahkeiset bokserit ovat esteettiset, hyväntuntuiset käytettäessä ja muutenkin hyvät. Perustelen kielteisen kantani muihin alusasuihin yksi alushousumalli kerrallaan.

Löysälahkeisissa boksereissa olo on vähän liian "vapaa", eikä niiden ulkonäkökään ole järin esteettinen.

Pikkukalsarit (eli sellaiset lahkeettomat kalsarit, lähinnä pikkupoikien suosimat) eivät sovellu aikuisille miehille. Ne ovat rikos jumalaa (riippumatta uskonnosta, monijumalaisilla kaikki jumalat pitävät niitä kauhistuksena), luontoa, luonnonlakeja, raakaa logiikkaa, kohtaloa sekä maailmankaikkeutta vastaan. Nähdäkseni ehdoton ikäraja pikkukalsareiden käytön lopettamiselle on 13. Pikkukalsarit ovat tyylittömät  ja saavat aikuisen käyttäjänsä näyttämään kymmenkesäiseltä pikkupojalta.

Stringejä miehen ei tule pitämän. Ne ovat naisten alusvaate, eivätkä muuksi muutu vaikka olisivatkin miehille suunniteltu kokonsa ja muotonsa puolesta. Näyttää karmivalta, kun karvat tursoavat liian pienen alusvaatteen väleistä (kuitenkin on jotain karvoja) ja stringien käyttäminen antaa omituisen viestin jostain, enkä edes ole varma, mistä. Stringejä käyttäviä miehiä en kutsuisi homoiksi, koska stereotyyppisesti uskon homoilla olevan keskimääräisesti heteromiehiä parempi tyylitaju ja oletan heidän myöskin ymmärtävän ettei stringit vaan ole miesvartalolle tarkoitettuja. Homous on kuitenkin miesten hommaa eikä tyylitajun omaaminen tai puuttuminen liity siihen yhtään.

Pitkiä kalsareita saa käyttää jos on kylmä, mutta alla tulee aina olla bokserit koska muuten kulkee vähän kuin kommandona. Jos käy flaksi ja sattuu olemaan pitkät kalsarit alla (kuten todennäköisesti on, asiat eivät koskaan mene kuin elokuvissa), kannattaa nykäistä pitkät kalsarit housujen kanssa samanaikaisesti pois.
Kuvassa Hulk-bokserini, kaikki bokserini ovat oikeastaan lähes samanmallisia, joten niitä lienee turha kaikkia esitellä, kun ne ovat kaikki väreiltään ja printeiltään erilaisia. Lisäksi tätä saattaa lukea joku kömö, jonka kanssa joskus päädyn kolmannen asteen yhteyteen ja tällöin on hyvä jättää vaatteiden kuorintavaiheeseen jotain aprikoitavaa, kuten "Millaisethan bokserit Mikolla mahtaa olla jalassa?". Kyseisissä boksereissa on huumoriarvonsa, mutta koska Hulk on vihainen ja vahva, ne jalassa kehtaa olla. Huumoriboksereita ei kannata kuitenkaan olla useita koska se lisää riskiä että flaksin käydessä juuri ne ovat jalassa ja siinähän sitten ollaan.  Nämä eivät joka tapauksessa ole minun ykkösbokserini, enkä esittele niitä koska aina on hyvä olla ässä jaloissa.   
Miesten alushousuja saattaa olla myös muita malleja kuin mistä mainitsin, mutta koska en niitä tiedä, ei niitä kenenkään muunkaan tarvitse tietää. Riittää että tietää sen, että vain tiukkoja boksereita saa pitää, muuten tulee lokki ja nappaa simakukon pois. Vaikka boksereita saa olla vain yhtä mallia, eri värisiä ja -kuvioisia on hyvä olla, se pitää ihmiset varpaillaan. Koska boksereita ei yhdistellä minkään vaatekappaleen kanssa, rajoitteita ei juuri ole, paitsi tietenkin se ettei printeissä pidä olla junttihuumoria eikä liian räikeitä värejä.

1 kommentti:

  1. Löydä uusimmat alusvaatteet miehille mrukko.fi-sivuilta. Valitse laajasta valikoimasta boxerit, alusvaatteet sekä uimahousut. Saatavilla Mrukko.fi nettisivuilta. Bokserit miehille

    VastaaPoista