lauantai 31. joulukuuta 2011

Vaatehuone ja tulevan vuoden haasteet

Vuodenvaihde toi tullessaan uuden kodin ja tässä kodissa on vaatehuone. Vaatehuone merkitsee kodille suurin piirtein samaa kuin Wayne Gretzky jääkiekolle, tosin koska yksi mies tai huone eivät yleensä tee joukkuetta, myös vessa ja keittiö ovat aika tarpeellisia huoneita. Makuuhuone ei ole yksin asuvalle mieshenkilölle niin oleellinen, kun nukkua voi vaikka eteisen lattialla mattoon kietoutuneena (jos siis omistaa maton. ymmärrettävistä syistä kaikki miehet eivät harrasta mattoja kovin ahkeraan). Realisti ymmärtää, ettei nukkumaseuraa ole kuitenkaan tulossa, joten makuuhuone ei ole siksikään niin tarpeellinen juttu ja jos mahdoton osoittautuukin mahdolliseksi ja pääsee tosiaankin saatille, voi ihan hyvin mennä hänen luokseen "nukkumaan". Tämä myös helpottaa aamulla poislipsahtamista huomattavasti, kun omasta kodista on nihkeämpi lähteä evakkoon.

Vaatehuone tarjoaa tilan vaatteiden, kodin tekstiilien sekä epämääräisen rojun säilömiseen. Jos vaatehuoneella on kokoa riittävästi, siellä voi parhaillaan vaikka majoittaa bolivialaista mieshenkilöä muutaman kuukauden.

Kuvassa lavastettu tilanne, josta näkyy miltä näyttäisi jos komerossani asuisi bolivialainen mieshenkilö. Kuvan vasemmassa ylänurkassa oleva sininen astia on komeron WC ja mieshenkilön edessä  on hänen joululahjakseen saama purkki ilmanraikastinta, jonka annoin hänelle sillä perusteella että reilun kahden neliön kokoinen huone rupeaa aika äkkiä haisemaan navetalta jos siellä yöpyy mies kaksi viikkoa. Kuvan miehen kaulassa on lei, koska Mielikuvitus-Boliviassani niitä käytetään yleisesti. Tosielämässä kuvan "Ridge Forrester"-peruukkiin pukeutunut, haminalaislähtöinen, bolivialaista mieshenkilöä esittävä veijari ei ole Boliviaa nähnytkään.


Joka tapauksessa haluan toivottaa nyt hyvää uutta vuotta kaikille tuhansille pukeutumis- ja sisustusblogini lukijoille, ja aivan erityisesti bolivialaisille faneilleni. Blogi jatkuu entistä periksiantamattomampana vuoden 2012 puolella ja tulen ottamaan kantaa useisiin mieltä askarruttaneisiin aiheisiin, kuten miksi kattolamppujen asentaminen on monin tavoin tuskallisempaa kuin synnytys, miksi aikuiset miehet eivät voi käyttää pikkukalsareita saati sitten stringejä ja kuinka murhataan hurmataan nainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti