tiistai 20. joulukuuta 2011

Esteettinen viinipullo

Ostin Tallinnan-reissulta ensimmäistä kertaa viinipullon ensisijaisesti sen ulkomuodon takia, enkä johtuen sisällön laadukkuudesta. Vaikka pullon hinta olikin huokea, olen yhä hiukan järkyttynyt asiasta. Syy siihen, miksi pullon ostin, on se että havahduin tajuamaan että pulloon sopisi hyvin kynttilä ja pullosta tulisi hieno designkynttilänjalka. Ajattelin valuttaa steariinia pullon päälle kynttilää polttaessani, tosin tämä kannattaa varmaan tehdä vasta kun olen juonut pullon sisällön. En usko että steariini sattuu hyvin yhteen punaviinin kanssa ja perustan tämän ennakkoluuloni puhtaasti siihen, että en ole kuullut kenenkään juoneen ikinä talipunaviiniä. Voin toki olla myös kokeilunhaluton, kaavoihini kangistunut, ennakkoluuloinen ihmisriekale. Juonen siis osan viinistä talin kera jottei kukaan ala vittuilemaan.

Esteettinen viinipullo/tuleva kynttiläteline kaikessa komeudessaan. Kuvan lasihärpäkkeetkään eivät ole yhtä esteettisiä kuin pullo, koska ne ovat tekemällä tehtyjä ja niillä ei ole samanlaista funktiota kuin pullolla viinin astiana. Isken pullon päälle sellaisen pitkän, valkoisen kynttilän, jota poltan kuunnellessani salaa Hectorin herkempiä kipaleita iltamyöhään. 






 Myönnettäköön, ettei pullo näytä kovin ihmeelliseltä verrattuna hehkutukseen, jota pullosta pidin, mutta huomiona pidettäköön, että tämä on tosiaan ensimmäinen kerta kun saan sisustuksellisen heureka-elämyksen (mikä voi olla myös totaalisen tyylitajuton aivopieru. jos asianlaita on näin, tulen ulkoistamaan sisustuksen tulevalle paremmalle puoliskolleni, mikäli siis ikinä pariudun. jos en pariudu, ulkoistan sisustukseni Intiaan, kun Kiinaan ulkoistaminen on jo out). Joka tapauksessa, kun pullon sisältö on juotu ja kynttilänjalka valmis, esittelen kuvia sieltä täällä. Jos sovelletun sisustusartikkelin visuaalinen ilme onkin susiruma, hävitän pullon (enkä edes kierrätä, vaan todennäköisesti rikon ja piilotan idioottimaisen ajatuksen sirpaleet tulevaan ydinjätehautaan.) ja kiistän ikinä ajatelleeni edes tuunata viinipullosta kynttilänjalkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti