torstai 29. joulukuuta 2011

Hedonistiset oleskeluvaatteet

Kotioloissa pukeutuminen ei ole piiruntarkkaa ja siksi onkin hyvä olla vaatteita myös kotioloihin. Miehen kannattaa käyttää kotona jo Hugh Hefnerin aikoinaan lanseeraamaa tupakkatakkia, jossa yhdistyy rentous, tyyli sekä tunne siitä että on massia yllä. Valtaosalla ei syystä tai toisesta kuitenkaan mainittua vaatekappaletta  (eikä myöskään massia yllä) ole, eikä allekirjoittanutkaan tiedä mistä niitä saa  (niin tupakkatakkia kuin massia ylle), joten hyvä on tyytyä perinteiseen kylpytakkiin. Puputytöt taitavat joka tapauksessa pysyä siellä Hefnerin lukaalissa.

Allekirjoittaneen mustassa kylpytakissa on punaiset reunaviivat sekä selässä teksti "bedroom champ athletics".  Teksti lupaa varmasti liikoja, mutta niin tekevät myös vihkivalat keskimääräisesti, jos katsellaan avioerotilastoja. Parempi aloittaa liikojen lupausten antaminen jo reilusti etukäteen vaatetuksessa. 
Oma kylpytakkini on musta. Musta on hyvä. Mustuuden lisäksi kylpytakissa on hyvä olla yksityiskohtia, kuten punaiset reunaviivat omassani. Lisäksi kylpytakkiani koristaa yltiömacho teksti selässä, jolla saa ihmisen joko 1. innostumaan, 2. hymähtämään, tai 3. saamaan hieman oksua suuhunsa. Mikäli minut takki päällä näkevä henkilö kuuluu kahteen ensimmäiseen ryhmään, kylpytakki on ajanut asiansa, niin käyttömukavuudessa kuin visuaalisessa annissa.

Välillä tulee tarvis käydä pihalla pikaisesti, eikä jaksa laittaa kummempia jalkineita jalkaansa. Näitä tilanteita varten on Reinot, joissa hienointa on ehkä se, että Reinoja voi käyttää muutenkin lähes missä vain, koiraa kusettaessa, kaupassa käydessä, bileissä, synninpäästössä Rovasti Revonperän sakastissa, you name it. Helppo lipsauttaa päälle ja ottaa pois, aivan kuten vihkisormus, jos on löyhämoraalinen avionrikkoja. Allekirjoittanut ei tosiaankaan ole tälläinen, tosin enpä ole muutenkaan aviossa. Ei ole siis varaa moralisoida.

Reinot kokoa 40. Pieniä jalkineita käyttävistä miehistä sanotaan että heillä on pienet jalat. Pitänee paikkansa.  
Reinoja on nykyään saatavilla eri kuoseissa, mutta omasta mielestäni alkuperäinen väritys on paras. Vanha kunnon ruskea pappakuviointi ei petä, toisin kuin avionrikkojat ja Keskusta vanhan sananlaskun mukaan. Loppuun todettakoon vielä, ettei blogistilla ole nyt hajuakaan, mistä näitä avionrikkomisjuttuja tulee. Niitä vaan tulee, kuten tippuri vieraissa juoksijoille...Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti