perjantai 26. kesäkuuta 2015

Oranssi tyynynpäällinen

Oranssi on nyt muotia, sen on pakko olla, koska tämän virkkeen alussa sanottiin niin. Lähtökohtaisesti nykyinen muoti on täyttä paskaa, mutta tämä ei kuitenkaan koske sisustustekstiilejä. Jopa köyhän miehen rattopoika ymmärtäisi, että ei voi elää täysin aikansa ulkopuolella, muuten loppuu asiakaskunta. Siksi pitää olla mukana tässä uudessa, oranssissa aallossa; pitää tarrata siihen kiinni sitkeästi kuin syfilis ihmiskuntaan, vaikka penisilliini on jo keksitty. Aivan se ja sama, ymmärtävätkö muut ihmiset tätä asiaa.

Eksyin "vahingossa" nimeltämainitsemattomaan, ruotsalaislähtöiseen sisustuskauppaan, kun oli muutama asia mitä tarvitsin. Mitä ilmeisemmin yksinäisyys on sekoittanut pääni, sillä homma lähti aivan lapasesta ja hankin pirusti tilpehööriä, jolle on kyllä käyttöä, mutta jonka tarvetta en ole aiemmin rekisteröinyt. Meno oli kuin snuff-videolla, kun hankin surutta kaiken maailman turhaketta kotiani somistamaan. Toisaalta keskityin kyllä funktionaaliseen puoleen hankinnoissa, mutta silti hiukan huolettaa. Ainoa onni tilanteessa on se, että mikäli ikinä pariudun, niin puolet omaisuudestani heitetään joka tapauksessa kysymättä mäkeen. Todennäköisesti en edes huomaisi, että näin on käynyt.

Yksi näistä hankinnoistani oli oranssit tyynynpäälliset sisustustyynyilleni. Sisustustyynyt ei ole ylipäänsä kovin tyypillinen hankinta sisustustaidottomalle, mutta ensinnäkin niitä voi käyttää hedonistisesti päänalusena sohvalla röhnötettäessä, toisekseen ne ovat halvemmat kuin varsinaiset tyynyt jos tulee vieraita ja kolmanneksi näyttäähän ne sohvat pirun alastomilta ilman niitä. Olin aiemmin käyttänyt sisustustyynyjen päällisinä susirumia tyynyliinoja, mutta se nyt näyttikin juuri siltä miltä se näytti. Valitsin tyynynpäällisten väriksi oranssin, koska se on tämän kyseisen blogin mukaan nyt kuuminta muotia (kts. tämän blogotekstin ensimmäisen kappaleen ensimmäinen lause).
Kuvassa oranssilla kuosilla päällystetty sisustustyynyni. Oranssi on hyvä, siitä tulee heti mieleen että kaikki on hyvin, vaikka kaikki olisikin oikeasti aivan päin helvettiä, ja viinamörkö houkuttelisi juomahommiin huoneen nurkassa. Hankin oransseja tyynynpäällisiä kaksi, joista toisen laitoin toisen omistamani sisustustyynyn päälle. Jos taloudessani eläisi kömöihmisiä, niitä tyynyjä olisi pirusti enemmän, sillä kokemuksesta sanoisin stereotyyppisesti että kömötalouksissa tyynyillä on kiusallinen tapa paritella ja lisääntyä ihan tuosta vaan. Itse pidän tyynyjä tästä syystä eri huoneissa, koska minulla ei ole varaa elättää kokonaista tyynykatrasta.

Oletettavasti nykyisin oranssit sisustustyynyni eivät oikeasti satu minkään kanssa yhteen, mutta en nyt jaksa ajatella asiaa sen kummemmin, kun minua ne kuitenkin miellyttävät. Halpoja kun olivat, ne voi sitten säilöä vaikka ydinjätehautaan Homma-foorumin serverien kanssa. Sinänsä en oikein itse arvosta sitä, jos koti näyttää liiaksi sisustuslehden kannen kodilta. Sellaisissa kodeissa kun ei välttämättä ihmiset oikeasti asu, tai sitten ne ihmiset ovat kamalan onnettomia, vaikka fasadi on kunnossa. Sisustuksellinen kaaos-elementti ei voi puuttua aivan täysin, sillä sehän nyt olisi aivan kamalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti