sunnuntai 30. marraskuuta 2014

He-Man-T-paita ja Skeletor-bokserit

Elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin pitää laittaa uusi vaihde silmään ja pelkkä taito ja tekeminen eivät yksistään riitä. Näinä hetkinä tarvitaan myös tuuria, sillä tuurilla ne laivatkin seilaa. Onnekkuuden, tai ainakin tarvittavan itsevarmuuden synnyttämiseen on monia menetelmiä, yksi niistä on onnekkaaksi tekevien vaatekappaleiden käyttäminen. Onnekkuus on osalta itsevarmuudesta syntyvää, itsevarmuutta tuo se, että käyttää sellaisia juttuja joista pitää, tai jopa tekee sitä R:llä alkavalla sanalla tehtävää juttua. R-sana on voimakas sana, se kuuluu kirjoittaa isolla. Jos sitä käyttää liian huolimattomasti, se kokee inflaation. Itse olen sanonut R:ääväni vain niitä muutamaa ihmistä, joita olen oikeasti R:ännyt. Joskus myönnän sanoneeni R-sanan ilman riittäviä perusteita, vahvan ihastumisen huumaamana ja tätä kadun vieläkin rypiessäni itsesäälissä iltaisin.

Oma lapsuudensankarini oli He-Man, uhosin lapsena että leikkisin He-Man-ukoilla vielä parikymppisenä, mutta tämä ei ihan pitänyt. He-Manin lievästi steroidimieheen viittaavalla habituksella saattoi olla kuitenkin vaikutusta siihen, että tykkään käydä salilla ja voimakkuus on aina kiehtonut minua. Voimakkuus on hyvä, se on aina parempi kuin heikkous. Jotkut kömöt tykkäävät voimakkaista, toisaalta jotkut kömöt tykkäävät hampuuseista. Tutkimattomia ovat kömöjen mielihalut.

Pitkällisen selostuksen kautta pääsemme onnenvaatteisiini, jotka minulle hankki velimies ja hänen puoliskonsa. Oivallinen täsmähankinta. Jos he olisivat hankkineet vielä He-Man-ukon, olisin toteuttanut lapsuudenuhoukseni ja tälläkin hetkellä bloggaamisen sijaan leikkisin sillä, sillä olisihan se nyt oikeasti vähemmän lapsellista touhua kuin tämä näin.
Kuvassa joululahjaksi saamani He-Man-T-paita varustettuna He-Manin vakiofraasilla " I have the power". En ole vielä varma, mikä on oma vakiofraasini. "Paras on vain kyllin hyvää" tai "Tuleeks siit mitää" ovat harkinnassa, mutta rehellisyyden nimissä on tunnustettava että olen härskisti plagioinut molemmat ja kerron niitä eteenpäin omina juttuinani. Toisaalta taas plagiointi on ihailun korkein muoto, näin ne ainakin väittää. Ystäväni väittää He-Manin huutaneen "I am the power", ja olisihan oikeastaan miehekkäämpää ja munakkaampaa olla voima, kuin pelkästään omata voima.
Kuvassa Skeletor-bokserit, joita käytän silloin kun pitää löytää se ylimääräinen draivi asioihin. Skeletor-boksereita voi huoletta käyttää niissä tilanteissa, joissa hommat uhkaavat ajautua kylkimyyryksi, sillä siinä on joka tapauksessa oltava itsetunto kondiksessa, testosteronia veressä enemmän kuin rodeohevosella eikä vastapuoli ole kuitenkaan sellainen hienohelma joka ei asiaa kestäisi, sellaiset kömöt eivät ole yhtään tyyppiäni. Skeletor ei petä, paitsi He-Man sarjakuvissa ja piirretyissä, joissa Skeletor petti oikeastaan ihan aina.

Onnenvaate tai onnea tuottava vaate voi olla oikeastaan mikä hyvänsä vaate- tai lisäkekappale. Jokainen päättää tämän itse. Sinälläänhän en oikeastaan usko onneen sellaisenaan, uskon ainoastaan jollain lailla kohtaloon ja siihen, että kaikki järjestyy. Ripauksesta onnea ei tietenkään ole mitään haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti