maanantai 24. marraskuuta 2014

Kannattajakaulahuivit

Ihminen on hieno, silloin kun hän on jotain mieltä ja pysyy sen takana, paitsi tietysti sellaisen takana pysyminen on tontoa, minkä huomaa huonoksi ajatukseksi. Kantaa saa tarkistaa, mutta on hyvä olla jotain mieltä ja tunnustaa väriä, vaikka ajan henki onkin sitoutumattomuuden kannalla. Sitoutumattomuus on velttoa, veltolla habituksella ei saa kömöjä, nimenomaan monikossa kömöjä.

Värin näyttäminen habituksessa on taitolaji, nimittäin juurikin se, että sen tekee tyylikkäästi. Tämä voi olla tavikselle vaikeaa, ellei sitten saa pikkuvinkkejä ammattilaiselta. Ensinnäkin pukeutumisella kannattaminen pitää tehdä sopivan isosti ja ihan missä vaan. Vain #tissiposki pitää kynttilää tai kannattajahuivia vakan alla. Pitää olla ylpeä siitä mitä kannattaa, muutenhan ei ole mitään järkeä kannattaa sitä, mitä kannattaa, paitsi jos kannattaa äärioikeistoa, minkä kannattamisessa ei nyt ylipäänsä ole mitään järkeä, näyttää sen tahi ei.

Kannattajahuivi menee helvetin hyvin yhteen pikkutakin kanssa, kokeilin, ja kannatti täysin. Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että sai myös mennä aivan kaikessa rauhassa yksin nukkumaan, mutta tämä voi johtua myös pikkutakista tai tauski-farkuista. Näin äkkiseltään ajateltuna Taustor-lookissa (Tauski + Hector eli tauski-farkut + printti-T-paita + pikkutakki) kannattajahuivi toimii todennäköisesti niin hyvin, että joutuu lusmuilemaan nahkoja karkuun pitkin anniskeluravitsemusliikkeen seiniä.  
Kuvassa kannattajahuivini, joista vasemmanpuolimmainen tukee savolaista, ylivertaista jääkiekkoa ja oikeanpuoleiset voittavaa, ylivertaista poliittista liikettä. Kannattajahuiveja voi käyttää ihan koska vaan, paitsi ehkä häissä. Harvempi onneksi menee kaulahuiviaikana muutenkaan naimisiin ja tilastoja katsellessa tuntuu, että harvemman pitäisi ylipäänsä mennä naimisiin, varsinkin kun samaa oikeuta ei suoda kaikille. Itsehän en varmaan pääse ikinä naimisiin, mutta se on varmaan kaiken kannalta hyvä asia.
Kuvassa poliittiset kannattajahuivini nokkelasti toisia sanoja muodostaviksi taiteltuina. Supolla itseään lääkitessään voi juoda porteria mielipahan lievittämiseksi. Suomalainen huivi on tyyliltään samaa mallia kuin Ruotsin vastaava, mutta asioilla onkin tapana rantautua Ruotsista Suomeen muutaman vuoden viiveellä. Tällä kertaa ollaan oikeastaan ajassa edellä, sillä Ruotsin huivikin on aika tuore. Ajassa edellä oleminen on hyvä.

Näytä. Väriä. Piste. Siksi kannattaa omistaa kannattajahuivi ja myös käyttää sitä. Sillä saa, nimittäin kiitosta muilta kannattajilta. Ehkä. Itse en ihan saanut, kun käytin huivia ennen varsinaista lanseerausta. Toisaalta myös joku kuuluisa taidemaalari taisi olla edellä aikaansa, en nyt vaan muista että kuka. Tesla oli ainakin, vaikka ei ollutkaan maalari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti