torstai 18. syyskuuta 2014

Tosimiehen lenkkarit

Tässä blogissa on käsitelty lähestulkoon kaikki mahdollinen miehekäs vaatetus maan ja taivaan välillä, paitsi urheilujalkineisiin ei olla vielä menty. Aihehan on itsessään melko selkeä, sillä oikeanlaisia ulkourheilujalkineita on vaan yhtä mallia, nimittäin lenkkareita. Lenkkareiden tulee olla normaalit. Normaalilla tarkoitan tässä sitä, että lenkkarissa ei saa olla räikeitä värejä, eikä omituisia materiaaleja. Hillitty on hyvä. Hillitty on paras. Lisäksi ainoa oikea kiinnitysmalli on nauhat, jotka laitetaan sen verran löysälle, että kengän voi lipsauttaa jalkaan nauhoja avaamatta. Tarranauhat on lapsille ja hipstereille, joista kumpikaan ryhmä ei voi olla kaupungin halutuimman bachelorpojun titteliä tavoittelevan ihmisen roolimallina.

Toinen juttu on se, minkä vaatteiden kanssa lenkkarit sopivat yhteen ja milloin lenkkareita voi käyttää. Oikeat vastaukset ovat, että vain urheiluvaatteiden kanssa urheillessa, urheilemaan matkustaessa tai hikisenä ruokakaupassa käydessä. Lenkkarit jalassa ei tosiaankaan kannata lähteää riiausreissulla, sillä lenkkarimies ei vetoa kömöihin, kun eihän lenkkarikömökään vetoa mieheen. Urheilumies sen sijaan vetoaa, jos on sellainen hygieeninen urheilumies, mikäli kyseistä ihmistyyppiä on edes olemassa. Yleisesti kannattaa käydä suihkussa ja käyttää deodoranttia, ihan jokaisen.
Kuvassa lenkkarit, värinä tummansininen, joka on poikien väri, vaikkei nykyään pitäisi ennä ajatella että on poikien- ja tyttöjen värejä, etenkään kun on yli kolmekymppinen. Kenkien merkki viittaa suurehkoon kissaeläimeen sekä nuorempia miehiä saalistavaan naisihmiseen. En valinnut kenkämerkkiä siksi, että preferoisin naismaussani kyseistä ihmistyyppiä, vaan siksi että kenkämalli sattui hillittyydellään olemaan silmiäni miellyttävä. Merkillä ei ole siis sinällään väliä.

Tosimies ei välttämättä tarvitse kuin yhdet lenkkariparit, kunhan ne vain ovat edellä luettelemieni parametrien mukaiset. Itseasiassa itse omistan vain yhdet parit, kun se riittää. Useammat veisivät vain tilaa, tila maksaa ja tyhmä on se joka maksaa, ei se joka pyytää. Tyhmä on muuten espanjaksi tonto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti