tiistai 16. syyskuuta 2014

Epilepsiaviirukauluspaita

Suomalaiset eivät harrasta liiemmin värikkyyttä pukeutumisessa ja hyvä niin, ihminen ei ole mikään riikinkukko. Loputtoman syksyn painaessa päälle, värien hyödyntäminen vaatetuksessa voi kuitenkin olla se tekijä, joka erottaa Tarzanin pojastaan Gorakista (alkuperäinen apinain kuningas on aina alkuperäinen apinain kuningas). Sopivasti erottuminen on hyvä, näin ajattelevat minun lisäkseni myös kansainvälisessä viitekehyksessä poikkeuksellisen viehkeiksi kirjallisuudessa mainitut kömöt. Jos erottuu liiaksi, joutuu tinkimään seuran suhteen, ja tinkiminen jos mikä ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Paras on vain kyllin hyvää.

Soveliain tapa käyttää värikästä vaatetusta on yhdistää se muutoin hillitymmän värisiin vaatekappaleisiin, jotta soveliaan erottumisen raja ei rikkoudu. Toinen asia värikkyyden hyödyntämisessä on se, että sitä pitää käyttää normaaleissa vaatteissa. Jos esimerkiksi hommaa metallinhohtoisena kaikissa sateenkaarenväreissä hehkuvan viitan, välttää samalla kertaa todennäköisesti myös kaikenlaisen riskin saada minkäänlaista sukupuolitautia niin pitkään aikaan kuin muistikuva viitasta on palaneena ihmisten mieliin. Viitta on paha. Normaalit ihmisten vaatteet on hyvä.

Loistavana esimerkkinä erinomaisesti toimivasta sopivasta värikkyydestä on omistamani epilepsiaviiruinen kauluspaita. Käytän itse, ja suosittelen. Hurmaaminen ei tosiaankaan jää vaatetuksesta kiinni, vaan yleensä mauttomista jutuista ja yleisestä tahdittomuudesta. 
Kuvassa epilepsiaviirukauluspaitani henkarissa. Paidan suurin ongelma on se, että sillä ei hurmata epileptikkoja tai muutenkaan helposti pahoinvoivia henkilöitä, sillä nimensä mukaisesti paidan tuijottaminen tuottaa epilepsiakohtauksen. Tämä on tavallaan myös paidan hyvä puoli, sillä epilepsiakohtauksen tuottaminen on tehokas keino suojautua, jos joku yrittää nakkikioskilla irrottaa lyönnillä pään. Paidan raidat ovat pystyraitaa, mikä kuulemma hoikistaa. Tässä vaiheessa peliä hoikistamisefekti on oikeastaan aika yksi ja sama, sillä hopeaketut ei viettele laihuudella, vaan poikamaisella charmilla.

Paidan ainoana ongelmana on hiukan erikoinen kaulus, joka käytännössä estää ravatin käyttämisen. Koska kyseisen paidan kanssa sopivan väristä ravattia ei tiedä Erkkikään, asialla ei ole mitään käytännön merkitystä. Tästä syystä epilepsiaviirukauluspaitaa ei pidä käyttää puvun kanssa, vaan pikkutakin ja farkkujen. Isona plussana paidassa on myös se, että se siliää yhtä helposti kuin kaura lakoaa taifuunissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti