perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kesälomapukeutuminen

Kesällä aikuiset ihmiset viettävät aikaa lomalla, ja näin kenestäkään muusta kuin itsessään vastuussa olevan, ts. täysin edesvastuuttoman, hedonistin näkökulmasta on tärkeää, että näyttää ulospäin ettei kiinnosta. Käytännössä tämä tarkoittaa kuotenkin siis sitä, että vaikka kiinnostuksen täydellinen puute täytyy näkyä ulospäin vaatetuksesta, ei siltikään voi pukeutua täysin tyylittömästi johonkin verkkareihin, koska sellainen on mässäilyä pahempi kuolemansynti, josta joutuu vähintäänkin helvetin neljännelle ulkokehälle menehtymisen jälkeen.

Olen valikoinut pitkän elämänkokemukseni pohjalta kesälomavaatekerrakseni seuraavan asusteyhdistelmän: uimahousut, pikkutakki ja salmiakkikoskenkorva. Uimahousut, koska on kesä, pikkutakki, koska täytyy näyttää ihmisille että on uraputkessa oleva saatanan juppi, sekä salmiakkikoskenkorvan, koska on kesäloma ja muuten ei kehtaa käyttää edellämainittuja vaatteita yhdessä. Salmiakkikosanderissa on se hyvä puoli, että sitä juotuaan ei tarvitse huolehtia hengityksen raikastamisesta, koska hönössä oleva habitus yhdistettynä hengityksestä huokuvaan makeahkoon salmiakintuoksuun kertoo kyllä muille, mikä on humpan juoni. Vielä huomio siihen, että pitää olla joko itsetehtyä tai sitten aitoa alkuperäistä. Miedot kopiot ei kelpaa.
Kuvassa viralliset kesälomavaatteeni. Valitsin pikkutakiksi vaaleanruskean valmistujaistakkini, sillä se on riittävän setämäisen värinen antaakseen sen kuvan, ettei kiinnosta. Kuvan uimahousut ostin Tallinnasta, kun tarvitsin sellaisia, olin jättänyt paremmat uimahousuni kotiin ja nämä olivat riittävän rumat ja halvat. Valitsin kyseiset uimahousut tähän vaatekertaan, koska ne sopivat mahdollisimman vähän yhteen ja antavat vahvan signaalin ettei kiinnosta. Salmiakkikoskenkorva on poikkeuksellinen vaate, sillä siihen pukeutuessa voi määrittää, kuinka paljon itseään sillä vaatettaa. Lopputulos joko näkyy ulos tai sitten ei. Kun muina vaatteina on uimahousut ja pikkutakki, kannattaa salmiakkikoskenkorvaa ottaa alle ainakin puolet puolesta litrasta. Viimeistään siitä näkee, ettei kiinnosta.

Kuten olen kaikessa muussakin pukeutumisessa ja sisustamisessa käynyt läpi, on keskeistä huomioida, saako näillä huomiota ja seuraa. Vastaukset ovat ytimekkäästi ensimmäiseen kyllä, toiseen ei. Tarjoan helpon vitosen sille kuka onnistuu kyseisessä, todistusaineistoksi riittää kuvat ja kahden luotettavan todistajan kertomus tilanteesta.

Esitellyn vaatekerran kruunaa se, että jättää naamakarvat ajelematta, sillä itsestään huolehtimattomuus on pohjimmiltaan miehekästä. Deodoranttia kannattaa kuitenkin laittaa, kävi sitten suihkussa tahi ei. Pahalta haiseminen ei ole miehekästä, se on vain merkki huonosta hygieniasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti