tiistai 14. helmikuuta 2012

Vyöt

Tällä kertaa päätin paneutua varsinaisten vaatteiden sijasta yhteen merkittävään lisäpukeutumiselementtiin, nimittäin vyöhön. Miesten kuuluu käyttää housujen kanssa vyötä koska vyöttömät housut ovat vähän kuin maailman vanhimman ammatin harjoittaja ilman tippuria. Mikäli itse käyttäisin maksullisia naisia (ns. vuokrakömöjä), varmistaisin aina että vähintäänkin huuliherpes löytyy repertuaarista. Muuten ei ole jännitystä.

Vyö on siis itsessään hyvä, tosin on tärkeä huomioida millaista vyötä käyttää. Liian massiiviset ja mahdollisen suurehkon kuvioinnin sisältävät vyönsolvet eivät ole hyvä juttu, sillä ne antavat herkästi käyttäjästään sellaiset kuvan että tämä olisi tampio (En aio perustella. Minun blogi, minun irrationaaliset yleistykset).

Itse tykkään käyttää monesti farkkujen kanssa vyötä, jossa solki on semmoinen metallinen semiautomaattisolki. Se on näppärä, tyylikäs ja säästää housujen laitossa aikaa noin 1,5 sekuntia, mikä tekee kuukaudessa 2,25 minuuttia silkkaa lisävapaa-aikaa, jos pukee farkut jalkaan kolmesti päivässä, puhumattakaan housujen riisumisessa säästetystä ajasta (minkä pitää muutenkin olla salamannopeaa, varsinkin jos on joku kömö venailemassa ja pitää pujauttaa pitkät seslongit samalla vetäisyllä jalasta). Suorien housujen kanssa käy ihan normin mukainen solkivyö.

Kuvassa tällä hetkellä suosimani vyöt, tosin suosiessani hyödynnän jo Ludwig  XIV Aurinkokuninkaan  tutuksi tuomaa satunnaisen suosimisen metodia, joilla molemmat vyöt pysyvät nöyrinä ja mielisteleväisinä. Vasemmanpuoleinen vyö menee farkkujen ja muiden raskaampien housujen pitiminä ja sillä voi tarvittaessa antaa solkipääremeliä. Oikeanpuoleinen vyö toimii suorien housujen kanssa, joita käytetään kun halutaan briljeerata näennäissivistyneitsyydellä. Oikeanpuoleisen vyön soljen väri on musta ja se on tyylikäs kuin Gorbatšovin otsalaikku. Vöiden alla jo sänkybloggauksesta tuttu haalean paskan värinen päiväpeitto.
Vyöllä voi tarvittaessa taltuttaa puukkohyökkääjän ja vyöllä voi tarvittaessa sitoa jonkun tyypin kädet sellaiseen solmuun, ettei siitä pääse edes Houdini irti, tosin Houdinin ollessa jo vainaa ja varmaankin jo maatunut, miehen saisi todennäköisesti parhaiten nalkkiin muovipussilla. Vyö soveltuu myös siihen funktioon, mihin se on varsinaisesti suunniteltu, eli housujen pitämiseen ylhäällä.

Kuten aiempi kuva ja vahva feng shui:ni tästä asiasta antaa ymmärtää, vöiden kohdalla asiantuntemukseni on kiistatonta. Ainakaan tässä foorumissa ei voida kiistellä, koska minä hallinnoin kommentteja ja poistaisin kyseenalaistavat kommentit surutta, mikäli siis kukaan ikinä niitä antaisi. Mikäli valinta tehtäisiin pelkän vyön perusteella, pääsisin helposti seuraavaksi Suomen unelmien poikamieheksi, mutta johtuen useista kesistä, jotka olen jo elämänpolkuni varrella nähnyt, ohjelman nimen tulisi pikemminkin olla "Unelmien Setämies". Ohjelmassa kautta sedän kainaloon pyrkivien kömöjen tulisi olla vähintään puolet minua nuorempia, jotteivät kokemattomuuttaan hiffaisi millaista virheaskelta ovat tekemässä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollu sama vyö käytössä 12-vuotiaasta. Surullista on se, että mä oon joutunut sen jälkeen LISÄÄMÄÄN reikiä. Se on Diesel. Kulahtanut. Tarvin uuden? Mistä noita vöitä saa? T. Miesneitsyt-85

    VastaaPoista
  2. Vyöt on ajattomia ja se, että on käyttänyt samaa vyötä kauan, on vain osoitus kestävästä tyylitajusta. Perusvaatekaupoista saa ihan hyviä vöitä ja merkkeihin on turha panostaa, kun niitä ei katso kuin onnenonkijat.

    VastaaPoista