tiistai 23. lokakuuta 2012

Ikkunat silmien alla

Näköaisti on kiva juttu ja ikääntymisen myötä joillakuilla meistä veijareista se tuppaa heikkenemään, kuten myös pääsi tapahtumaan allekirjoittaneelle. Vasemmalla silmällä näkyi pelkkää puuroa jo vuosia ennen kuin suostuin viimein hyväksymään asian. Olisi mahdollisesti pitänyt hankkia monokkeli jo tällöin, koska kukaanhan ei lyö monokkelimiestä. Asian hyväksymisen myötä joudutaan harkitsemaan kahta vaihtoehtoa: joko hankkimaan ikkunat silmien alle tai kääntymään nykyteknologian pariin. Koska ajatus silmät auki tehtävästä leikkauksesta ei herätä suurempaa innostusta ja lisäksi kun pelkään että leikkaussänky ja laser ovat samanlaisia joilla Bondia yritettiin halkaista siinä jossain rainassa (joko Brosnania tai Moorea, en muista, pahaksi onneksi halkaisemisessa ei onnistuttu), olen päätynyt hyödyntämään silmälaseja, joista on tullut yhtä kiinteä osa imagoa kuin mauttomista ja lapsellisista kahvipöytäkeskusteluista.

Minulla oli alkuun ns. hengettömät lasit, mutta ne tuhoutuivat sählypelin melskeessä, mikä oli niille paskoille aivan oikein. Nykyään siis käytän kekkos kakkoslasejani, joista on siis tullut ykköslasini. Käyttämissäni laseissa on paksummat sangat, luoden sivistyneen ja älykkään vaikutelman, huolimatta siitä että käyttäjä itse omaa kaksivuotiaan pöytätavat (iso poika syö isojen poikien ruokaa) ja ei osaa vieläkään kirjoittaa tekstaten. Paksut sangat ovat joka tapauksessa hyvät. Niillä voi vaikka POKAilla kömöjä, hahaa!

Kuvassa silmälasini ikkunalaudalla. Sommittelin kuvaan myös kupillisen vaniljateetä ja taustalla näkyy helsinkiläinen sisäpihamaisema. Laitoin vaniljateehen hunajaa, mikä on imagollisesti aika naismaista. Vetoan stereotyyppisen oletukseni perustuvan siihen, että uskoakseni naiset nauttivat keskimäärin enemmän makeita juomia kuin miehet, tosin mitään lähteitähän minulla ei ole tämän väitteeni tueksi, paitsi tietysti tämä bloggaus, joka kiistatta todistaa että naiset juovat keskimäärin enemmän makeita juomia kuin miehet, koska totean itse niin (Paras puolustus-/todistuspuheenvuoro ikinä, syö pääsi Matlock!). Kuvan valotus on yhtä persiillään kuin kuvan laatu ja idea muutenkin. 
Paksuista sangoissa on juttunsa, sillä lasien täytyy tuntua päässä (sen lisäksi että korkea verenpaine tekee kahta ilmakehää vastaavan paineen pään ympärille). Lisäksi jos tulee pakottava tarve naamioitua, senkun ottaa lasit pois päästä ja oma äitikään ei enää tunne. Paksujen sankojen ansiosta Hugh Hefnerkin sai joskus naista, ja tämähän johtui vain ja ainoastaan laseista (Jos googlaatte kuvia Hefistä, niissä ei näy laseja, mutta Hef käyttikin niitä vasta makuukammarissa/poreammeessa/vessan lattialla, ovela kettu kun oli.). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti