tiistai 16. lokakuuta 2012

Epileptinen termospullo

Kiireisellä Helsinki-pojulla ei aika aina riitä nukkumiseen ja kun näin pääsee käymään, joutuu unen korvaamaan kahvilla (Vaasanaukiolla samaan tarkoitukseen hyödynnetään paikan lempinimen mukaista ainetta). Kahvi on hyvä. Mitä tulee kahvin nauttimiseen, kahvi on aina juotava mustana. Jos kahviin kuuluisi laittaa maitoa tai makeutusainetta, kahvin sekaan olisi lisätty maitojauhetta ja Hermesetasta jo paahtamolla. Kunnon tissiposki voisi olla huolissaan rankan kahvinjuonnin sivutuotteena syntyvästä hampaiden kevyestä värjääntymisestä (muutenhan unenpuutteesta ei luonnollisesti ole mitään haittaa), mutta tästä ei kannata huolehtia sillä hampaat on ripeä valkaista kurlaamalla Kloritea (aineen voi sylkäistä, mutta jos nielaisee, saa bonuksena seksikkään käheän rock-äänen), jos rahatilanne ei salli hamppilääkärillä käväisyä.

Itse en aina jouda käydä hakemassa töissä kahvia aamulla, vaan esivalmistelen kahvinkeittimen latinkiin jo illalla (jos tätä lukee joku barista tai vastaava, tässä vaiheessa ko. henkilö antaa ylen ja sulkee selaimen) ja napsautan kahvit tulille ennen aamusuihkua. Näin kahvi on kivasti valmista säilöttäväksi työmatkaa varten, jotta työpisteellä voi nauttia kemikaalista heräämistä samalla kun aloittaa työt.

Kahvin mukaan ottaminen vaatii luonnollisesti termoskannua, ja itselläni on tätä tarkoitusta varten sellainen halpa paskaversio, joka liruttaa aina vähän kahvia pöydälle. Estetiikka ennen kaikkea, oma termokseni on kuitenkin kierolla tavallaan näyttävä. Minä siis tykkään, muut todennäköisesti eivät. Koska oma napa on aina se lähin, pidän termokseni ja myös tunkkini. Kömöt varmaankin pitävät miehistä jotka pitävät tunkkinsa, siksi näin.

Kuvassa termokseni punaisen eri sävyissä. Jos pulloa liikuttaa nopeasti sivuliikkeessä poikittain ja katsoo samalla, saa epilepsiakohtauksen  Vetoisuus noin kaksi kupposta, jos käyttää lowlife-kuppeja (käytettyjä lasisia säilöntäpurkkeja), vetoisuus on noin neljä kupposta .Kuviointi näyttää hiukan LSD-tripillä, tosin oikeastihan minulla ei ole hajuakaan miltä LSD-tripillä näyttää kun itse en ole käynyt Espanjaa kauempana. Pullo vuotaa hiukan kun siitä kaataa, mutta kukapa sitä olisi täydellinen, paitsi He-Man. Pullon pyöreät muodot varmistavat sen että pullon voi laittaa vaikkapa rektaaliin ainakin teoriassa, en ole kokeillut. Miksi joku näin tekisi, ehkäpä vaikka simuloidakseen synnytystä väärään suuntaan, väärästä aukosta, maailma on sairas paikka. Pullon voi laittaa kanssa jonkun toisen rektaaliin jos siltä tuntuu.
Termos on loistava keksintö ja toimii kanssa juomien pitämisessä kylmänä, mihin sitä ei usein hyödynnetä. Kunnon class-act-ihminenhän tekee cocktailit valmiiksi termariin sen sijaan että nauttisi ammattilaisen käsintehdyistä juomingeista. Itsehän olen sen verran class act, etten juo cocktaileja juurikaan, kun kotona kasvatettiin juomaan juomat juomina. Jos juomia kuuluisi sekoittaa, se tehtäisiin valmiiksi tehtaalla. Tehdas on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti