perjantai 27. huhtikuuta 2012

Makuuhuoneen matot

Matot tuovat kodin tuntua ja koska en halua että asunnostani saisi saman vaikutelman kuin sairaalan leikkaussalista, harrastan myös itse mattojen käyttämistä. Omat mattoni ovat valikoitu random-menetelmää hyödyntäen, joten mikään ei oikeastaan mene yhteen minkään muun sisustusartikkelin kanssa, mutta toisaalta täydellinen avuttomuuteni sisustuksen harmonisoimisessa saattaa herättää hoivavietin jonkun kostean illan jälkeen kämpille vongatun vietellyn eltaantuneen ja oluen tuoksuisen pubiruusun hämmästyttävän naisellisella tavalla viehättävän kömön mielessä, huomioiden toki että orastava alkoholi-ongelmani ja mauttomat jutut ovat saattaneet tehdä tämän jo aiemmin.

Sodomas...Makuuhuoneessa julman iso sänky jakaa tilaa, joten on suhteellisen näpäkkää käyttää useampaa pientä mattoa (niitä on kivempi pöllyttääkin, kun ei tarvi kavereita siihen). Itselläni on kolme kappaletta valkoisia mattoja, mikä on ratkisuna aivan loistava. Mikäli jollekin matoista tulee jotain kivaa pikku ylläriä, kuten vaikkapa koiran kuohaoksua, voi yksittäisen maton pestä ilman että kokonaisuus kärsii. Kuivuneen lian voi myös jemmata kääntämällä maton toisin päin. Innovatiivista! (Tosin ei millään lailla innovatiivista, kun ei liity kaupallistumiseen millään lailla. Tai no liittyy jos myy valkoisia pieniä mattoja.)
Kuvassa matto numero uno sängyn vasemmalta puolelta. Kuvaan on lipsahtanut jonkun valokuvaustaidottaman urpon vasen jalkaterä. Matossa on näemmä oikealla jotain juttua, voipi olla kuivunutta koiran oksua. Se perhana kun tekee sen yöllä salaa kun nukun.
Matto 2, pitkä kuin Tonava tai ainakin Kymijoki. Tämän veitikan pöllyttämiseen tarviikin kaksi iloista veijaria, ellei harrasta mattopiiskomista, mikä ei minusta ole hyvä ratkaisu jos oikeasti haluaa pölyt veks. Itse pakotan suostuttelen kämpillä yökylässä kääntymässä käyneet kömöt tarttumaan toiseen puoleen, kun majoitus täytyy maksaa kuitenkin jotenkin. Luoja ei kuulemma laiskoja elätä.
Kolmas matto on Gomorran oikealla puolella, ja on yhtä kompakti kuin ensimmäinen sisaruksensa. En nyt keksi mitään erikoisempaa sanottavaa, kun kuvauskohteena on pelkkä matto, mutta lukijaa aktivoidakseni kannustan miettimään vaikkapa sitä, onko joukkueurheilulajeissa pientä homoeroottista latausta, kun jälkikäteen  kuitenkin suihkutellaan yhdessä. Itsehän harrastan vain yksilöurheilua ja käyn yleensä myös yksin suihkussa kuten Dallasin JR.
Hillitön väsymys sanelee nyt aivoja sulkeutumaan, joten en nyt keksi enää mitään. Käyttäkää mattoja, perkele. Eikä mitään maailman painavimpia ryijyjä, vaan sellaisia kepeitä rokokoohenkisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti