tiistai 28. marraskuuta 2017

Hilfiger-rannekello

Rannekello on vähän sellainen juttu, että sitä käytetään enempi ulkonäön vuoksi kuin varsinaisesti ajan katsomiseen. Ajan kun näkee kännykästä tai auringosta, tai siis jälkimmäisestä näkisi ellei Suomessa olisi loputon syksy. Rannekelloja käytetään silti, ja mikäs siinä on käyttäessä. Kovin alastomaltahan tuo alaston ranne näyttäisi ilman rannekelloa. Joillain on ranteessa helvetin kalliit ellot ja olisi varmaan minullakin, jos en olisi niin perhanan pihi. Itse olen ollut aina jotenkin Rolexeihin kallellaan, vaikka nykyään minusta on tullut myös Omega-utelias. Ihan hiton kalliita kelloja en tajua, kun samalla rahalla voi ostaa vaikka rantasaunan ja viinaksia lääkkeeksi.

Sain nykyisen kelloni lahjaksi puolisoltani, kun hän ei tykännyt että kuljen menneen elämäni kellot ranteessa. Hyvä näin, siinä vanhassa kellossa oli muutenkin pikkuvikaa vähän väliä. Tykkään kellossa metallihihnasta, kun nahkahihna menee ärsyttävästi rullalle siitä kohtaa, missä sitä yleensä pitää. Nahkahihnasta tulee muutenkin mieleen ihan vääriä mielleyhtymiä, joita en kirjoita tähän. Kellossa ei pidä minusta olla mitään useampaa pikkuviisarinäyttöä, kun ei niitä tule kuitenkaan käytettyä ja sotkevat mokomat liikaa. Simppeli on hyvä. Päivämääränäyttö pitää tietysti olla, että näkee päivän.
Kuvassa vaimolta saamani rannekello, joka sattuu olemaan merkiltään Tommy Hilfiger. Minulle merkillä ei ole sinänsä väliä, paitsi tietysti jos on Rolle tai Omega. Kellon näyttö on melko iso, mikä on hyvä, koska silloin ainakin ajan näkee nopeasti. Ainoa haitta tuossa on siinä, että tiukemmilla hihansuilla varustettujen paitojen kanssa on pientä ongelmaa. Kyllä ne on silti päälle saanut ja kellon sinne alle jemmaan, kuin mörrimöykyn sammaleen alle.

Kaikki ei tykkää käyttää rannekelloja, mutta vanhan koulun miehenä minä tykkään, kun pidän myöhästymistä kahdeksantena kuolemansyntinä. Mielummin puoli tuntia ajoissa kuin viisi minuuttia myöhässä. Ihmisten alastomat ranteet ei ole nekään kovin kauniita, joten rannekello peittää tuon ruumiinosan kätevästi. Kaikkein rumin ruumiinosahan on tietysti varpaat, ihan kaikilla. Mokomat surkastuneet ulokkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti