lauantai 7. tammikuuta 2017

Liitutaulutapettiseinä

Näin 2010-luvulla sisustus on modernia, niin saatanan modernia, että siinä ei meinaa pikkukaupungin poika pysyä perässä. Ennen riitti kun veti maalia tai tapettia seinään. Jos oli oikein hurja, niin veteli vaan uudet tapetit siihen vanhan päälle. Siinä oli sitten jekkua seuraavalle tapetoijalle, kun piti vedellä alkuun kolme kerrosta vinyylitapettia irti seinästä, ennen kuin pääsi tekemään yhtään mitään. Asiat on kuitenkin eskaloituneet tuosta, nykyään on kaiken maailman kosrostetapetteja, sellaista tiiliseinän näköistä juttua laitettavaksi seinään ja vaikka mitä. Vaihtoehtoja löytyy enemmän kuin mitä ihminen tarvii. 

Omalle kohdalle tälläinen futuristinen sisustusjuttu sattui vastaan uudessa asunnossa, kun joku ruoja oli asentanut jääkaapin viereiseen seinään sellaisen liitutaulutapetin, johon voi siis piirtää liidulla. Mutta, mutta, kyseinen tapetti osoittautui hirvittävän kivaksi sisustuselementiksi. Sitä voi käyttää to do-listana, siihen voi kirjoittaa jotain ajankohtaista juttua sisustusmielessä ja käytettiin me sitä tupareissa vieraskirjanakin! Lienee sanomattakin selvää, että onhan siihen joku kelmi jo kerennyt kirkkoveneenkin kertaalleen vetäisemään, luterilaisessa maassa kun ollaan ja kaikkea. 
Kuvassa asuntomme liitutauluseinä, johon olen kirjoittanut uudenvuodentoivotukset. Teksti on tikkukirjaimin, koska en osaa kirjoittaa kuin tikuilla tai kaunolla. Olen oikeastaan pirun ylpeä siitä, että sain maisterin paperit osaamatta kirjoittaa tekstaten. Rock. Hyvin pärjää. Voi tietysti olla että tämä on kaiken epäonneni syy ja olisin vaikka missä, jos osaisin kirjoittaa kuten muutkin. Tuo liitutauluseinä on kuitenkin todella kiva juttu, tuollainen pikantti lisä keittiöön. Jääkaapin ovessa on muuten enemmän magneetteja kiinni kuin mitä Kalliossa on juoppoja.

Yleensä tuollaiset lisäjutut, kuten liitutauluseinät, maksaa ekstraa. Niistä kuitenkin kannattaa maksaa, ellei sitten ole samanlainen Onnettaren suosikki kuin minä, että ne tuollaiset vaan ilmaantuu eteen. Elämässä kannattaa muutenkin luottaa vaan että asiat järjestyy, näin yleensä käy, kunhan tekee vaan asioita vähän oikeaan suuntaan, eikä ole ihan ihmishirviö. Jos taas on ihmishirviö, niin jengi puhuu siitä sitten selän takana kuitenkin. Että ikävää se on sellaisen kohteeksi joutuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti