perjantai 14. syyskuuta 2012

Typerimmät rintanapit ikinä

Pitkällisen itsetutkiskelun tuloksena olen havainnut että minulle paras tapa purkaa stressiä on tehdä jotain täysin tarpeetonta, kuten kirjoittaa tyhjänpäiväistä pukeutumis- ja sisustusblogia. Toissailtana sain parhaan idean aikoihin ja keksin suunnitella omat rintanappini. Tämä oli siinäkin mielessä aivan loistava idea tyhjänpäiväisyyden kannalta, sillä pinssin käyttäminen pukeutumisartikkelina on nolompaa kuin alaosattomissa esiintyminen kylmällä säällä ulkosalla mieshenkilölle. Vielä kun rintanappien käyttökelvottomuuden yhdistää  järjellä käsittämättömään sanomaan, stressitason purkaminen edistyy multihuipennuksen lailla. Ja eikun askartelemaan!

Ensimmäisen idean sain huonosta sisäpiiriläpändeeroksesta, mitä en aio kertoa koskaan kenellekään vaan vien salaisuuden mukanani hautaan kun joskus potkaisen tyhjää raivostuneen väkijoukon kappaleiksi repimänä. Yhdistin juttuun sopivan kuvan ja voilà! Kaunis, kuin sika pienenä.
Kuvassa "Mun faija Papaija"-rintanappi. Pitämällä rintanappia rinnassa WTF-efekti on taattu. Kuva on päin helvettiä, tosin tämähän menee täysin yhteen blogin yleisen linjan kanssa, joten kaikki on niin kuin pitääkin. Varmistukseksi totean vielä, että isäukkoni ei ole papaija tai mikään muukaan kasvi-  tai hedelmäkunnan tuotos. Rintanapin sanoma on syvällinen kuin uusnatsin kirjoittama haiku ja liittyy toisten ihmisten hämmentävään läpändeerokseen, mitä en selitä vaikka kidutettaisiin.
Toisen rintanapin tausta-ajatuksena oli yhtälailla paska inside-läpänderi, varsinaisessa toteutuksessa yhdistelin juttua toiseen juttuun ja plagioin samalla kaverini keksimää heittoa raa'asti. Tässä rintanapissa menee yhtä lujaa kuin jaksat heittää tätä rintanappia!
Rintanapin numero 2 sanoma on selkeämpi ja blogistin lisäksi myös moni muu voi kokea aihetta pitää oheista  tuotetta rintapielessä. Voisin kertoa tästäkin jutusta tarinaa, mutten vittuillessani kerro. Rintanappia käytettämällä voi päästä rietastelemaan ankarammin kuin markiisi de Sade konsanaan, tosin rintanapin käyttämisellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa kuin korkeintaan sen osalta, että tilanteeseen pääsemiseen tulee lisähaastetta. Tämänkin kuvan resoluutio on samaa luokkaa kuin blogistin huumorintaju. 
Näitä autenttisia rintanappeja voi ostaa kolmentoista euron kappalehintaan, Lapin lisä sisältyy hintaan, alv taasen ei. Suunnittelu MikkoDesign, jälleenmyyjänä toimii Tmi Reilu-Mikko. Designed and handmade in Finland. Rintanapin mukana tulee palovakuutus, osta tai pala.  

1 kommentti:

  1. Moi Mikko!

    Olen kirjoittanut blogistasi kepeähenkisen arvion julkaistavaksi Kotia.com -sivustolla. Arvioiden tarkoitus on suositella mielestämme lukemisen arvoisia asumiseen liittyviä blogeja käyttäjillemme.

    Kysyisinkin nyt lupaa käyttää yhtä tai kahta blogiin ottamaasi kuvaa arvion yhteydessä. Arvio julkaistaan Kotia.comin ensimmäisessä versiossa lokakuussa.

    Ystävällisin terveisin,
    Eetu Moisio
    eetu.moisio@kotia.com

    VastaaPoista