keskiviikko 8. elokuuta 2012

Eeppinen viskipullo

Normaalien, jonkun varsinaisen funktion omaavien huonekalujen lisäksi sisustajan on hyvä huomioida myös muun tilpehöörin merkitys optimaalisen feng shui:n aikaansaamisessa asuntoon. Tosimiehet eivät yleensä pientä tilpehööriä harrastele, eikä sille tiellä pidä lähteäkään. Liiallinen tilpehööri kun tarkoittaa automaattisesti  enemmän pölyjen pyyhintään tuhlattua aikaa, joka voi pahimmassa tapauksessa tarkoittaa konkreettisesti sitä, että viikossa menee puoli minuuttia vähemmän aikaa laskuhumalassa baarissa notkumiseen tai lonkan vetämiseen. Liiallista tilpehööriä kalusteiden päällä pitää siis olla suhteellisen vähän, sillä ne ovat kauhistus, josta Mooses vetäisi pahemmat kilarit kuin kultaisesta vasikasta aikanaan. Jotta feng shui tulisi huomioitua ettei Buddhan tarvitsisi vetää isomman luokan herneenpalkoa vasempaan sieraimeensa, pakollista tilpehööriä tulee kuitenkin hankkia, pitäytyen kuitenkin johtoajatuksessa että tilpehöörin on oltava barokkimaisen massiivista ja vähän koloja ja suoria pintoja omaavaa, jotta minimoidaan pölyn kerääntyminen.

Tilpehööriä hankittaessa tulee aina huomioida, että mikäli esinettä käytetään sisustamiseen, sillä pitää olla myös jokin varsinainen käyttötarkoitus hyvältä näyttämisen ja tyhjän tilan täyttämisen lisäksi. Tarpeettoman tilpehöörin hankkiminen on massiivinen virhearvio, joka on kokoluokaltaan samaa tasoa kuin minkä Ikaroksen isä teki käyttäessään vahaa poikansa siipien sidosaineena (mikäli teen joskus pojalleni siivet, käytän Bostikkia. Tähän sisältyy oletus, että jakaannun jossain vaiheessa.), tosin eeppisemmän virhearvion teki tarun sepittäjä kun ei huomioinut että korkeammalle noustaessa ilma ei varsinaisesti lämpene (Homeros ja muut sen ajan sanasepot eivät varsinaisesti harrastelleet fysiikan, saati sitten muiden tieteenlajien tutkiskelua. Omassa Iliaassani Akilles heittää veivinsä ensimmäisenä otettuaan nuolta rintaansa ja sankarilaulut jäävät laulamatta. Hedonis pöllii sotavainajilta saalista ja vetää muuten lonkkaa kedolla.). Oma loitelias sisustusvinkkini tähän tilanteeseen onkin entisestä raatamispaikastani saatu tyhjä viiden (tai neljän ja puolen tai jotain, senkin pilkkua raa'asti hyväksikäyttäjät otukset) litran leka. Pullossa voi säilöä jotain, sillä voi puolustautua epämiellyttävää tunkeilijaa vastaan (miellyttävälle tunkeilijalle voi tarjota vihreää teetä) ja se luo miehekkään säväyksen luolaan asuntoon.
Kuvassa eeppinen viskipullo. Varsinaisesti pullo sisältää tällä hetkellä vain roposia joita yritin sinne keräillä, menettäen kuitenkin mielenkiintoni jossain vaiheessa kun lähemmäs viiden litran leka täyttyy viisisenttisillä verrattain hitaasti. Pullon alkuperäinen sisältöhän oli viskiä, tarkemmin sanottuna irlantilaista sekoitus sellaista, tislattu kolmesti jotta tissiposketkin ja muut hipsterit voivat hifistellä polttamatta kurkkusiaan, jääpalat lasissa kolisten, alfaurosten juodessa tynnyrinvahvuista raakana, yksin pimeässä. Noh, pullo on pullo ja se on pääasia. 
Jos siis tarvitset miehekästä feng shui:n luojaa, valitse pullo, ja mielellään sellainen joka on joskus sisältänyt alkoholia ja etikettien täytyy olla tallella. Pullo on hyvä. Kaikki tykkäävät pullosta, jopa Sibeliuskin, joka vietti kyseisen veijarin kanssa parhaillaan pitkiäkin aikoja yhdessä samaan soittoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti