maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kodin random-somisteet

Tauluton ja ylipäänsä koristeeton koti on hiukan hankala asia, ellei sitten ole terveyskeskusfetisisti. Tässäkin tapauksessa kannattaa hankkia koti, jossa on ylimääräinen huone, jotta näitä jänniä oikkuja voi toteuttaa ilman että suuri yleisö saa koskaan vihiä asiasta. Kotia kuuluu siis somistaa; jos elämään on eksynyt nahka, somistus hoituu itsestään. Tällöin on tosin oltava tiukka, tai muuten koti rupeaa muistuttamaan kataloogien kotia ja kataloogien kodeissa ei oikeasti asu ihmisiä.

Kodin sisustamista kannattaa muutenkin tehdä omaan tahtiin ja hissukseen; tällöin homma hoituu parhaillaan yhtä helposti kuin Ultra Bran ja Scandinavian Music Groupin kappaleiden sanoittaminen (em. orkestereiden kappaleen sanoitukseksi kävisi vaikkapa seuraava, lonkalta alle minuutissa heitetty värssy: "Kävelin kadulla, näin siellä auton, appiukko ampui pihalla varista, ampui pihalla varista ilmakolla silmään. Miksi syksyllä on kylmä? Haluan Zanzibariin lomalle, Zanzibariin lomalle."). Liian nopea ei sisustuksessa pidä olla, kaikkea ei tarvitse ostaa uutena ja kömöjen kuunteleminen on lompakon päälle käyvä, suuremman kokoluokan virhe. Jos on pätäkkää, silloin tällä ei ole niin suurta väliä. Raha on tarkoitettu kiertämään.  
Kuvassa uusi ja hieno, Puolueen vanhasta vaalipropagandasta teetetty juliste, joka on pari piirua vasemmalle vinossa koska en jaksanut asentaa siihen narua se näyttää hienolta niin. Saastuttaminen on sinänsä hanurista, mutta jos sitä tehdään, parempi tehdä se Suomessa, kun täällä piippuihin voidaan asentaa aktiivihiilifiltterit. Julisteen vahvin sanoma on rauhan ja työllisyyden sanoma; rauha ja teollisuustyö ovat hyviä. Tällä julisteella ei välttämättä sinällään saa naista, mutta toisaalta taas voi saadakin, sillä se osoittaa ettei julisteen omistajaa kiinnosta paskaakaan. Tämä on absoluuttisesti kiinnostava piirre miehessä, ainakin minusta jotkut kömöt saattaisivat tietämättään ajatella näin.
Vaateräkki on yksiön pienen kaappitilan ansiosta kauluspaitojen
käyttämisen mahdollistaja numero yksi. Kauluspaita on siitä aivan
infernaalinen vaate, että se rypistyy jos se on edes hivenen kosketuksissa
toisten vaatteiden kanssa tai jos päätyy muhinoimaan jonkun kömön
kanssa (Tällöin kannattaa muistaa olla repäisemättä paitaa auki kuin
teräsmies, jotta paidan napit eivät sinkoilisi kuin luodit. Niitä on vittumainen
sitten ommella takaisin, lisäksi lemmenleikit voi keskeytyä, jos sadan
kilometrin tuntivauhtia sinkoava nappi vie partnerilta näön.).
 
"Kukkuluuruu!", huudahtaisi SDP:n vanha ratasmerkki kurkistaessaan
mikron takaa, mikäli se osaisi puhua. Koska uunin taakse on nihkeämpi
laitella mitään koristejuttuja, niitä voi sen sijaan laittaa mikron taakse.
Myöskään leivinuunin tai nuotion taakse moista esinettä ei kannata
laittaa, tai se voi sulaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti