perjantai 25. marraskuuta 2011

Omat huonekalut

Omistan henkilökohtaisesti tällä hetkellä neljä huonekalua: tietokonetuolin, kaksi jakkaraa ja viinipullontelineen. Noista olen hankkinut itse tietokonetuolin. Ostin sen lähinnä tarpeesta ja kyseiseen malliin päädyin saituuttani eli koska se oli halpa ja ei liian ruma.
Kuvassa tietokonetuoli, siinä jakkaran alla. Kuvan jakkara ei liity tapaukseen millään lailla.















Kuten kuvasta näkyy, tällä hetkellä tietokonetuoli viettää aikaa lomautettuna varastossa, koska se ei kuulemma satu asunnon feng shuihin. Tietokonetuolin luottamusmies, viinipullonteline, on ollut yhteyksissä minuun liittyen tietokonetuolin lomauttamisen laillisuuteen (kun feng shui ei mukamas käy perusteeksi lomautukseen), mutta neuvottelut ovat rauenneet kun en tunnusta huonekalujeni liittoa lailliseksi neuvottelukumppaniksi, eikä huonekalujen asemaa ole määritelty laissa.

Viinipullontelinettä en hankkinut itse vaan sain sen porukoilta joululahjaksi (ilmeisesti velipoika oli vihjannut heitä orastavasta alkoholismistani (mitä siis minulla ei tosiaankaan ole vaan hänellä itsellään on)). Telineen väri on puu ja vetoisuus on 25 pulloa.
Viinipullontelineen tämänhetkisinä helminä kolmannen rivin chileläinen Pinot Noir (mausta ei mitään havaintoa), alarivin samppanjapullo sekä alarivin yksinäinen Mikkoviinipullo (omatekoista riikunaviiniä, tod.näk. jo pilaantunutta).
Yhdistin viinipullontelineen aiemmin mainittuun Chateau Renier-tauluun ja lopputulos on nähtävissä alla.
Mikäli kuvaa katsoo pää 90-astetta oikeallepäin kallistettuna, saattaa havaita että  taulu on hiukan vinossa. Tämä on harkittu yksityiskohta, joka ei todellakaan johdu siitä että taulu olisi laitettu hätäisesti takaisin paikoilleen sen jälkeen kun sitä on käytetty läppärinalustana käytettäessä tietokonetta sohvalla.
Olen ideoinut mielessäni TV:n sisustusohjelmaa. Nykyisellään Subilla pyörii ohjelma "Ratula", jossa ilmeisesti askarrellaan jotain pikkukivaa, itse en ole ohjelmaa vaivautunut katsomaan. Oma ohjelmani olisi nimeltään "Rapula", esityspäivänä sunnuntai ja suora lähetys. Ohjelmassa esiintyisivät lauantaina tukkihumalaan juotetut sisustusammattilaiset, jotka eivät saisi sunnuntain lähetyksessä sisustelussa mitään aikaiseksi, kun olisi niin kova rapula. Juontajaksi joku  julkkis.

Ai niin, ne jakkarat. Ne ovat vaan kaksi taitettavaa, puunväristä jakkaraa. Jalat metallia ja siis metallinvärisiä.

torstai 24. marraskuuta 2011

Huomisen vaatteet

Ajattelin laittaa huomenna päälle t-paidan, mustat sukat ja farkut. Bokserit meinasin kanssa laittaa, kun tähän aikaan vuodesta tulee kylmä jos kulkee kommandona. Minulla oli myös tänään päällä t-paita, sukat ja farkut, vaikkakin farkkuja lukuunottamatta muut vaatteet eivät olleet samat kuin huomenna.

Huomisen vaatteet, pl. bokserit

Taulu

Ostin Jack Daniels-taulun. Minusta se oli hieno ja tein hankinnan vaikka minulla ei ole paikkaa taululle. Taulua hankkiessani veljeni haukkui minua alkoholistiksi. Vetosin siihen että olen alkoholikaupan ammattilainen, tosin nykyisin olen jo vetäytynyt alalta jotta nuorempi polvi saisi mahdollisuuden.
Jack Daniels-taulu













                                                                                         

                                                                         
Jack Daniels-taulu on oikeastaan jo toinen hankkimani taulu. Ensimmäinen tauluni on Chateau Renier-taulu (nimessä kuuluisi olla jonkinlainen ranskalainen ihmeheittomerkki yhden e:n päällä, mutten jaksa etsiä tuota merkkiä näppäimistöstä) joka esittää ilmeisesti Chateau Renier-merkkisen Chateauneuf-du-Pape-viinipullon etikettiä. Säilytän tuota taulua Gambina- ja Valdemartelineeni viinipullotelineeni yläpuolella vaikka mielestäni Chateauneuf-du-Pape-viinit ovatkin ylihinnoiteltuja.
Chateau Renier-taulu
















Toisaalta huomioiden sen että kaikien taulujeni teemana on alkoholi, veljeni epäilykset ovat ymmärrettäviä. Olen tästä huolimatta eri mieltä kuin hän. Itse on alkoholisti ja tyhmä.